sunnuntai 9. marraskuuta 2014

A - HYVÄT ISÄNPÄIVÄT!

Juu eli moi vaan taas! Nyt on taas viikonloppu vierähtäny ohi ja huomenna pitäis jaksaa taas raahautua kasiin koululle. Ei kyl millään nappais..

Perjantai oli koulun suhteen rentopäivä ja sen lisäksi Roope tuli meille illalla yöks taas pitkästä aikaa. Käytiin moikkaamassa kavereita Pälkäneellä ja vietettiin rento koti-ilta. Syötiin sipsiä, saunottiin sekä makoiltiin sängyllä ja höpöteltiin kaikesta mahdollisesta. Lauantai meni suurin piirtein saman kaavan mukaan. Ainoo vaan että mun suoristusrauta sai traagisen kohtalon kun ruvettiin  pelleilemään sen kanssa laittamalla sormi raudan väliin ja painamalla rautoja yhteen. En siis suosittele kokeilemaan. :,D Noh, ei siinä muu auta kun koittaa ehtiä viikolla ostaa uus suoristusrauta.


Tänään on kuitenkin isänpäivä, joten hyvää isänpäivää kaikille isille! Meillä isänpäivä alko äitin kansa aamupalaa kokkaillessa ja sitten kun aamupala oli valmiina mentiin herättään iskä ja samalla annettiin lahjat.

Iltapäivällä kävin ratsastelemassa Immyllä sumusissa maastoissa ja käytiin koko perhe mummulla ja vaarilla isänpäivä kahvilla niin kuin joka vuosi aiemminkin. Nyt loppu ilta meneekin sitten salaattia syödessä ja leffaa Graffiti meissä katsellessa. Ja juujepjoo, mun on katottava leffat tosiaan kännykällä, koska mun kone pyörittää leffat älyttömän hitaasti ettei kukaan sitä rupee ihmettelemää. :D


1 kommentti: